Energiek aan het werk voor leidinggevenden

Energiek aan het werk voor leidinggevenden

De rol van leidinggevende verandert: van ‘alwetende alleskunner’ naar ‘dienstbare facilitator’.  En door een constant veranderende omgeving wordt veel gevraagd van de flexibiliteit en het verandervermogen van jouw leidinggevenden. Wil je dat jouw leidinggevenden nu en in de toekomst deze uitdagingen aan (blijven)kunnen? Dan is van belang dat zij nu en straks energiek kunnen werken. Energiek werken omvat uit een 4-tal elementen: fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend. Alle elementen zijn nodig voor energiek werken en dragen bij aan het verhogen van het werkgeluk: van de leidinggevende én zijn team. En een hoog werkgeluk draagt weer bij aan betere organisatie resultaten.

Wat energiek aan het werk voor leidinggevenden is

Deze evidence-based 3-daagse training geeft leidinggevenden inzichten én handvatten in hun eigen werkgeluk én dat van zijn team.

Wat het jouw bedrijf oplevert

‘Energiek aan het werk’ helpt leidinggevenden en hun teams om met een constant veranderende omgeving om te gaan: nu en in de toekomst. De training draagt bij aan het vergroten van de mentale weerbaarheid: zodat leidinggevenden zichzelf én hun team kunnen ondersteunen. Leidinggevenden zijn beter in staat om met verandering en de stress die dat met zich meebrengt om te gaan. Dat draagt bij aan het werkgeluk en daardoor aan de bedrijfsresultaten.

Wat het jouw leidinggevende oplevert

De deelnemer weet wat zijn persoonlijke triggers zijn om energiek te kunnen werken. Om energieker te zijn verandert hij daadwerkelijk zijn gedrag. Ook handelt hij bewuster en pro-actiever waardoor zijn prestaties verbeteren. Hij heeft handvatten om zijn team energieker te maken waardoor ze meer flexibel kunnen omgaan met veranderingen.

Meer weten?

Neem contact op met onze expert Paul via 073 – 689 0790 of via info@ergooptima.nl