ESF subsidie

ESF subsidie

Is jouw organisatie ook actief bezig met beleid om medewerkers langer en duurzaam inzetbaar te houden? Dan is er goed nieuws! Het Europees Sociaal Fonds (ESF) heeft een subsidie in het leven geroepen voor werkgevers die de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers willen vergroten.

Aanvraagperiode

Op 25 juni om 9:00 uur gaat een nieuw aanvraagtijdvak open. Tot en met 29 juni 2018, 17:00 uur is het mogelijk een aanvraag in te dienen.

Belangrijkste voorwaarden

Het project bestaat uit het inhuren van een adviseur. Alléén advieskosten komen voor subsidie in aanmerking. De maximale subsidie per werkgever bedraagt € 12.500,- bij een bedrag van € 25.000,- aan subsidiale projectkosten. Ook moet het project bijdragen aan het bevorderen van gezond, gemotiveerd en productief werken. Hier kunnen wij je bij helpen. Onze adviseurs kennen de kneepjes van het vak. Niet in de laatste plaats door hun jarenlange ervaring maar zeker omdat zij altijd gaan voor het beste resultaat.

Voorbeeldprojecten van bedrijven en instellingen die al gebruik maakten van de ESF subsidie vind je hier.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

 Je organisatie mét subsidie lifehacken? Afgestemd op jouw vraag en organisatie geven onze adviseurs maatwerk advies als het gaat om beleid, implementatie, uitvoering en niet te vergeten borging. Ondersteuning nodig bij het indienen van de subsidieaanvraag? Ook dan helpen wij je graag op weg!

Sparren met een van onze adviseurs? Bel 073-689 07 90 of mail.