Leiderschap

Leiderschap gaat over het sturen van mensen en daarmee je organisatie. Hoe verbeter je het functioneren van je team, je afdeling, je organisatie? Hoe ga je van ‘een zeven naar een negen’? Een goede leider maakt het verschil. Goed persoonlijk leiderschap is te leren. Wij helpen je hierbij.

Programma’s leiderschap

Met onze programma’s en coaching, leer je vanuit je eigen kracht te handelen. Je vergroot je invloed en versterkt je leiderschap omdat je werkt vanuit je persoonlijke visie en waarden.

Man_verrekijker

In de training Effectief Leiderschap leer je op een nuchtere wijze naar jezelf te kijken. Je maakt verbinding met jezelf, herkent eventuele blokkerende gedachten, terugkerende patronen en leert hoe het anders en beter kan.

Deze training is bedoeld voor:

  • Leidinggevenden, professionals en ondernemers die weten dat aan jezelf werken en persoonlijke ontwikkeling verrijkend is. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun omgeving.
  • Mensen in leidinggevende posities die een stap willen maken.
  • Teams, die beter met elkaar willen werken.

Ben jij er klaar voor? Stuur ons een mail of bel 073 – 689 07 90. Of wil je eerst kennis maken met onze aanpak? Geef je dan op voor onze inspiratieworkshop.

Personal Leadership Program voor TIAS Business School

Voor TIAS Business School hebben wij een Personal Leadership Program ontwikkeld en geïmplementeerd. Het resultaat was een hoge klantwaardering (4,4 op een 5-puntsschaal).

Meer weten over deze klantcase of het thema leiderschap? Neem dan contact met ons op.

Klik voor meer klantcases

Foto_Klantcase_Leiderschap-Zeilen