Wij zijn sponsor van New Heroes en supporten helden in spe

Wij zijn sponsor van New Heroes en supporten helden in spe

Wij geloven erin dat ieder mens een schat aan potentie in zich heeft. Jammer genoeg zien we om ons heen veel mensen die niet de moed hebben om deze schat op te graven. Bewust of onbewust. „Ach, als ik met pensioen ben, dan ga ik wel doen wat ik het allerleukst vind.” „Nu kan ik mijn gezin onderhouden en 2 keer per jaar met vakantie. Wat heb ik meer te wensen?” „Ja, ik word hartstikke blij als ik daar mee bezig ben. Maar wie zit er op te wachten?” Tja, als je weet wat je hebt, waarom zou je dan uit je comfortzone komen? Ongemakkelijk hoor. En wat krijg je ervoor terug?

Durven te groeien

Kijk, daarom vinden wij mensen die stappen ondernemen op weg naar de beste versie van zichzelf regelrechte Helden! Met een hoofdletter inderdaad. Kansen pakken, mogelijkheden benutten en gaan. Zonder dat je weet wat je zal tegenkomen en of het je brengt wat je had gehoopt. Dan ben je een dappere dodo, een waaghals een durfal.
Met minstens groei als beloning. Groei in de zin van ervaring, van wijsheid, energie en persoonlijke vrijheid. En misschien ook wel voor wat betreft je carrière met alle gevolgen van dien. Al maak je misschien bewust een andere keuze. Een waar je blijer van wordt. Weleens nagedacht hoe dat voor jouw omgeving is, als jij blijer bent met wat je doet?

Gunfactor

Omdat wij iedereen gunnen om gezond en lekker te werken, supporten wij helden. We willen dat ze blijven geloven in hun potentie. Dat ze de keuzes kunnen maken en de vaardigheden hebben om hun talenten optimaal in te zetten. Niet voor niets staat dat centraal in onze workshops, trainingen en coachingsessies. Je hoeft het niet alleen te doen! Als je ergens in durft te geloven en voor te gaan, zullen er deuren voor je opengaan.

New Heroes

Om onszelf en al onze klanten te inspireren wat voor een energie het geeft als je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen, zijn we sponsor geworden van New Heroes. Dit Bossche basketbalteam weet met zo veel professionaliteit en plezier hun nek uit te steken en te scoren op het veld. Plus daarbuiten! Want deze helden gaan niet alleen voor eigen gewin. Ze motiveren en helpen volwassenen en kinderen bij wie de omstandigheden het (nog) niet toelaten om potentie en talent te gebruiken. Daar werken ze hard voor met behulp van professionals, vrijwilligers, supporters en sponsors. Die op hun beurt weer geïnspireerd worden het beste uit zichzelf te halen. Win-win. En dat is ook precies wat sponsoren en supporten voor ons is!

Ga je mee?

Hoe kunnen we jouw team of bedrijf supporten? Laten we eens een balletje opgooien. We nemen je graag mee naar een wedstrijd van New Heroes om zakelijk en plezier te combineren. Bel: 073-6890790, mail: info@ergooptima.nl, of vul onderstaand formulier in.

Contact

Met dit formulier kun je contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.