Verzuim

Wat als je medewerker lichamelijk klachten heeft of niet lekker in zijn vel zit? (Gedeeltelijk) verzuim ligt op de loer. Dat heeft voor jou als werkgever vervelende gevolgen. Beoogde resultaten worden niet gehaald, het kost handenvol geld en bezorgt je ook nog eens de nodige hoofdbrekens.

Met één van onze op maat gesneden (re-integratie)programma’s voorkom je verzuim, óf kan je medewerker snel weer aan de slag. Dat beperkt de kosten!

SNS Bank

“Eigenlijk zou iedereen die beeldschermwerk doet, zo’n werkplekonderzoek moeten krijgen.”

Ik verricht veel beeldschermwerk. Ongemerkt ben ik in een onjuiste houding gaan werken en zijn bij mij klachten ontstaan.

Tijdens het werkplekonderzoek gebruikte de bedrijfsfysiotherapeut van Ergo Optima een apparaatje waarmee hij spierspanning kan meten. Dit maakte mij bewust van mijn (gespannen) werkhouding. Ik kreeg tips en adviezen om meer ontspannen te werken. Door bewustwording van een correcte houding én klachtvermindering, is het een feest om met deze adviezen te werken.

Eigenlijk zou iedereen die beeldschermwerk doet, zo’n werkplekonderzoek moeten krijgen. Ik weet zeker dat Nederland dan een stuk gezonder werkt!

– Bart de Vries, SNS –

Klik voor meer klantcases

Man_yes!