Vitaliteit

Natuurlijk! Je wilt dat je medewerkers topprestaties leveren, bruisen, het beste uit zichzelf (blijven) halen. Maar hoe zorg je daar nu voor? Vitaliteit is een zaak voor werkgever en werknemer.

De sleutel tot succes ligt in de energie van je medewerkers. Die staan volledig in hun kracht wanneer ze (fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend) in balans zijn. En als ze werken in een omgeving waarin ze uitgedaagd worden het maximale uit zichzelf te halen. Als leidinggevende speel je hierin een essentiële rol.

Rabobank Vallei en Rijn

“We bevelen Ergo Optima aan wanneer je als organisatie met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan de slag wil.”

We schakelden Ergo Optima in om gericht aan de slag te gaan met het thema Vitaliteit, om in beeld te krijgen wat onze medewerkers kunnen doen om hun vitaliteit op peil te houden of te verbeteren. Zo zijn er diverse sessies onder leiding van Ergo Optima georganiseerd. Hierdoor ontstond eenduidigheid over het begrip vitaliteit in relatie tot duurzame inzetbaarheid binnen onze organisatie.

Trainer Paul van Haaren bracht, samen met ons, in kaart hoe we ervoor stonden op het gebied van vitaliteit en gaf ons heldere adviezen waarmee we uit de voeten konden. Ergo Optima speelde een belangrijke rol bij het op de kaart zetten van vitaliteit binnen Rabobank Vallei en Rijn. Wij bevelen Ergo Optima aan wanneer je als organisatie met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan de slag wil.

– Anja Veeling, Rabobank Vallei en Rijn –  

Klik voor meer klantcases

Foto_klantcase_Vitaliteit